Win My Words: Printed Combi-Edition!

Season’s greetings, beloved readers. Imagine me with a Santa’s hat for the purposes of this post. Or in an Oprah suit, although than this might turn into a bit of a letdown for you.

Because in the light of Christmas and sharing how you feel and what not, time for me to tell you I am really appreciative of you. I mean, you come here. On my website. To read my words. Holy shit. For a girl who only ever wanted to write that will always be a big deal. That is never going to get old for me. So I want to thank you all for that and tell you that I am happy that you’re all here, before I get into my whole give away thing.

As most of you know, the only thing I have to give away are my own words. Cue joke here about the weird English and out there niche I have gotten myself into. However, this time, the kind people atย Blurb.comย decided to help me out with that. Blurbz is an on-line publisher that offered me a voucher to either publish a book or give it away to my readers. Because I’m a two glasses half full kind of girl, I decided to do both!

This Christmas, I am giving away one unique Printed Combi-Edition of Girl Meets Yoga and the Law of Attraction Lecture Notes.ย This is pretty special because I only printed 20 copies of Girl Meets Yoga and the Law of Attraction Lecture Notes haven’t been printed at all. Talk about a snowflake of a book!

All you have to do is tell me why you want to win it in the comments. No sharing or tweeting or Facebooking required. I’ll pick a winner on the 28th of December to get you that beautifully printed book as soon as possible.

Unfortunately, I can only pick one reader for the printed version (it really is time to start becoming more of a big deal so I can give more stuff away), but I’ll give away the Law of Attraction Lecture Pack to the two runners up too. Just ’cause.

Hope you have a lovely Saturday and sending happy vibes your way, who knows! Maybe even in print next week!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 comments

 1. Oooh <3

  I would love to win the printed version of Girl Meets Yoga because… your ebook has been waiting patiently at my desktop, for me to read. I 'already' read your introduction (woohoo, that's a lot…), which was inspirational and made me want to read on, but I just haven't had any spare time to continue reading. And that's just something I would love to do, because most of the time I can totally relate to what you're writing, mainly because it inspires me to take control of my own life, and secondly because even if I disagree or am not immediately gonna practice what you preach, it's still funny written and easy to read. On top of that, it seems like the e-version of GMY is not a very big motivation for me… but I am very sure a real book is.

  That being said, happy holidays to you too!

 2. Helaas kon ik niet bij je lecture zijn (120938120983 paper deadlines) en ook je summercourse ging al aan mijn neus voorbij (herkansingstijd), na de kerstvakantie begint mijn tentamenperiode weer (seems like a never ending story), maar als ik weet dat aan het eind van de tunnel van tentamens en papers licht op me wacht in de vorm van jouw boeken (een echt boek, gefeliciteerd!) zal het allemaal wat draagbaarder zijn. Meestal neem ik de moeite niet om mee te doen met dit soort give-aways maar a) dit lijkt me zo leuk dat ik niet NIET mee kan doen b) hier heb ik, anders dan met de rest, zelfs het idee dat ik ga winnen: ik zie mezelf al helemaal zitten, aan het eind van mijn examens met jouw boek, omringd door kopjes thee en chocola! And I definitely like that picture!

 3. Ha, waarom ik de lectures zou willen? Nou, dat lijkt me duidelijk. Als jij een of andere obscure religie zou beginnen, zou ik waarschijnlijk met slaapzak en kartonnen bord vol vreemde leuzen voor de kerkdeur slapen. ๐Ÿ˜‰ Even serieus, ik lees je website bijna dagelijks. Ik ben al zes jaar off and on bezig met The Law of Attraction, maar ik vind het geweldig dat er nu eindelijk een heerlijke website is die niet alleen heel informatief is, maar ook gewoon leuk en speels. Niet zweverig, niet die drammerige Bob Proctor-toon (ik wil echt huilen en heel hard SORRY roepen als hij iets zegt). En je bent al helemaal niet zo’n website vol felgekleurde uitspraken als ‘100% success guarenteed, or money back!’, ‘OH my god, this changed my life’ en ‘I went from making 1$ a day to 10.000$ a day because of this program’. (De hรณrror)

  Ik kom hier omdat het ontspanning is, maar ook omdat ik het soms nodig heb. Er is altijd wel iets wat me weer een nieuw inzicht geeft, als ik ergens mee zit. Ik ben zelfs met yoga begonnen doordat jij er altijd zo positief over schrijft, en ik vind het heerlijk. Verder hoef je niet bang te zijn dat ik binnenkort hijgend voor je deur sta, ik vind gewoon dat je het verdient om te horen dat mensen รฉcht iets aan je website hebben. Je bent goed bezig, en ik zou het toejuichen als je over een tijdje misschien een ‘echt’ boek uitgeeft. You rock my socks!

  1. Met een ‘echt’ boek, bedoel ik natuurlijk zo’n stukje papier met kaft erom dat in de boekwinkel ligt. Niet dat je e-books niet echt zijn ofcourse ๐Ÿ˜‰ *overexplaining-stand uit*

 4. Ik ben student en zit in mijn laatste jaar, en toegegeven ik zit er een beetje door. Projecten, stages, examens. Ik zou dan ook graag kans maken op je boek, dat zou echt een opsteker zijn. Gezellig voor na de examens of af en toe tussendoor!

  Ik wens iedereen mooie en gezellige feestdagen toe!

 5. Deze lurker zou heel graag een kopie van the lecture notes winnen! Je blog ken ik nu een paar maanden (geen idee meer hoe ik hier ben uitgekomen, trouwens) en ik heb al je stukken over the LoA gelezen (en de rest trouwens ook, bijna). Voor iemand die dingen al heel snel veel te zweverig vindt, trekt het me echt ontzettend aan. Haha, pun!! Per ongeluk, maar zo waar. Wat me heel erg aanspreekt is de positieve benadering. Ook het benoemen van dingen vind ik interessant. Ik ben er achter gekomen dat dat iets is wat ik niet doe, nadenken over wat รญk nou eigenlijk wil. En daar dan ook om durven vragen, want dat mag blijkbaar gewoon. Beetje een klassiek voorbeeld van altijd met (het geluk van) anderen bezig zijn. Je blogt helpt en ik ben ontzettend benieuwd naar meermeermeer inzichten en inspiratie!

 6. Wauwowzers! Ik wil dit boek van jou winnen. En de reden? Ik studeer binnenkort af en zoek richting. Ik schiet nu honderd kanten en meer op, en heb problemen met mijn focus zoeken. Ik kan alle hulp gebruiken ๐Ÿ˜‰ En daarnaast vind ik het natuurlijk een welverdiend schouderklopje na ruim een jaar zwoegen.

 7. “IwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbookIwanttowinthatbook…” You see, I still have a lot to learn about The Law of Attraction …

 8. Ik wil heel graag je Law of Attraction boek winnen! Ik vind de Self Hipster School geweldig, ik vond GMY geweldig (en ik ben de trotse bezitter van een gesigneerd exemplaar!) en ik vind je website geweldig. Zonder twijfel vind ik ook je nieuwste E-book geweldig!
  Dan ga ik nu even wat positieve energie richting het Universum sturen ๐Ÿ™‚

 9. 2012 loopt bijna ten einde en in dit jaar heb ik denk ik voor het eerst kennis gemaakt met de positieve effecten van de LOA. Mede dankzij jou! Vooral tijdens summerschool heb ik veel geleerd. Helaas was 2012 voor mij toch ook een jaar van vele dalen, diepe dalen. Helaas gaat de opwaartse lijn inmiddels weer niet helemaal zoals ik me had voorgesteld. Waardoor ik merk dat ik het moeilijker vind om de LOA toe te blijven passen. Ik heb gisteren besloten om weer actief bezig te gaan, oa met het door jou geschreven les materiaal voor de 2 shh- schools die ik heb mogen volgen. Echter is materiaal in een nieuw jasje natuurlijk een mooie extra stimulans! Ook ben ik nog altijd erg benieuwd naar gmy! Yoga is voor mij nog steeds iets wat ik ooit zou willen doen, echter begin ik nooit omdat ik bang ben om af te gaan in de eerste les.. Misschien trekt gmy mij eindelijk over die mega hoge drempel! Bedankt voor de steun en het vertrouwen die je mij het afgelopen kaar gegeven hebt lianne!

 10. whoopwhoop, hyperactieve lurker over here. Ik wil heel heel graag winnen, omdat ik sinds ik je blog volg en me meer met the law of attraction bezig houd, ik ook echt een verschil merk. Zo ben ik van het leven gaan genieten en maak ik mooiere dingen mee. Een paar weken terug had ik mijn allereerste yoga les en oh my, ik werd er super ontspannen en relaxet van. Mijn voornemen is dan ook om me meer met yoga bezig te gaan houden. Oh en de reden dat ik keer je blog bezoek is de ongeloofelijk mooie, grappige, heldere manier van schrijven. Dat dus.

 11. Waarom ik wil winnen?
  Ik heb de afgelopen periode (nouja 2 jaar) echt een vervelende tijd gehad, maar toen ik een tijdje geleden naar aanleiding van jouw website begon met meer positief denken en proberen positieve dingen doen om postief aan te trekken gaat het beter en dat maakt me heel blij, maar nog niet alles is goed, dus ik zou graag meer erover willen lezen zodat ik er nog beter in wordt en 2013 helemaal geweldig kan worden!

 12. Wat een leuke actie!
  In de gym waar ik heel af en toe heen kwam ging ik wel eens naar de yoga-les. De lessen waren wel ok, maar we deden echt altijd dezelfde oefening. Volgens mij zijn er veel meer oefeningen dan die paar die ik in die lessen deed.
  Ik merkte dat ik het idee achter yoga en het bezig zijn met je lijf en ademhaling wel heel leuk vind. IK denk dan ook dat ik met je boek ‘Girl meets Yoga’ de motivatie ga krijgen om weer te gaan yoga-en!

 13. I’m in a very tough place with my life right now and your writing is very comforting. Plus I’m looking for a good book to read and you’re amazing! Merry Christmas from a very quiet regular ๐Ÿ™‚

 14. Jaaaa! Ik wil allebei heel graag! En waarom moet ik winnen. Nouuu, eigenlijk heb ik je girl meets yoga e-boek al gelezen en ik vond hem heel leuk en fijn, soms heb ik een beetje dat extra stukje inspiratie nodig. Met name met yoga. En ik ga binnenkort een half jaar naar de VS en wil nu ein-de-lijk, mijn yoga aspiraties (ik wil heel graag maar doe het uiteindelijk niet) waarmaken! Ik heb al een studio uitgezocht (2) bij mij in de buurt waar ze Bikram geven en ik wil dat doen, ik ga dat doen. Ik zou jouw boek kunnen gebruiken voor die extra push, als ik het even niet meer zie zitten, als extra motivatie zodat ik veel ga, omdat ik een sucker ben voor (geprinte) boeken :).
  En de law of attraction lectures, die kan ik ook goed gebruiken. Er zijn een hoop dromen die ik heb die ik waar wil maken en die wil ik wel eens hard op me af laten komen, misschien met behulp van de lectures kan ik daar wat concreters van maken.
  Reden 3 is dat ik deze hele week kerstman heb uitgehangen en zoveel moois en leuks voor iedereen heb gehaald, en een nog groter werk heb gemaakt van het leuk inpakken/maken van cadeautjes/persoonlijke briefjes en kaartjes schrijven. Daarom zeg ik kerstman kom ook maar eventjes bij mij ;).

 15. Het is heel graag gedaan, dat lezen van jouw blog en je volgen op Twitter ๐Ÿ™‚
  Maar meer nog: jij bent heel erg bedankt!! Bedankt om mij door je blog er continu aan te herinneren wat mijn dromen en de belangrijkste dingen in mijn leven zijn, want ze lijken griezelig veel op de jouwe. Bedankt voor je no-nonsense stijl die hopelijk bijdraagt om dat zweverige imago van deze materie wat te counteren. Bedankt voor elke post, het lezen is voor mij altijd รฉรฉn van mijn favoriete momenten van mijn dag. Bedankt voor de positive vibes die altijd van mijn scherm spatten, bedankt voor zo ontzettend veel!!
  Hoe graag ik je boeken ook zou winnen, ik ga niet meedingen naar die mooie prijs want dan schiet mijn reactie zijn doel voorbij;ik wou je gewoon bedanken voor de positieve impact die je hebt op het leven van anderen, gewoon door je passie te leven.Je bent een voorbeeld voor velen!
  Duizend maal dank, ik wens je heel mooie kerstdagen toe!

 16. Ok, this may sound crazy, but I think you’ll understand. Right now, this year, I am happier then I’ve ever (!) been in my entire life. That’s awesome, I love it. Amongst other things, you and your blog and your coaching and your ebook and your self help school course material have contributed to my happiness ^^ so thank you so much for that! So yes, I would love to win the law of attraction notes, I am very curious about them. I would love to learn even more about the LOA and I’m curious about using it even more and the effects it will have on my life. BTW, any new LOA workshops coming up? I want to come ๐Ÿ˜€

 17. Ik zou heel graag willen winnen omdat ik mede door deze blog het leven wat positiever ben gaan zien. Was eerst het glas half leeg, nu half vol. Ik zou het super vinden om jouw boek in mijn kast te hebben staan.

 18. Ik wil de geprinte versie graag winnen omdat ik merk dat mijn moeder veel baat heeftbij je artikeltjes (na haar depressie) maar ze geen computer/internet-geek is. Laatst hebben we een hoop misverstanden opgelost binnen onze familie aan de hand van jouw artikeltje over de 5 love languages, wat voor iedereen inzichtelijk maakte hoe we op anderen overkwamen en waar er verbeter punten liggen. Ik merk dat het voor mijn moeder een drempel is om je website te bezoeken, maar de van de uitgeprinte artikeltjes die ik haar toeschuif wordt ze altijd blij.

  Enne Lady, jij ook bedankt ๐Ÿ™‚ ik kijk altijd uit naar je nieuwe stukjes! Fijne feestdagen en een succesvol 2013 gewenst!

 19. Oh man, I would LOVE to win your words in writing. You are amazingly inspiring to me and I became really addicted to this blog, it is so well writen and well proportioned. Now, I am a quite positive person with plenty a good thing going on in my life so I can’t say I NEED to win but I do WANT to win. Just to give myself some extra attention, to sit down with a nive cup of chai, eight candles, slipper boots, berries and your book and then feel extremely blessed. I sort of lost touch with my yogi, universe trusting self and I miss that part of me. And I have a feeling that your writing might renew that trust and yoga excitement.
  Best wishes,
  Marisu

 20. Oei, nu moet ik na een halve werkdag dus nog een goed antwoord bedenken. En dat is lastig met mijn zeer lage energiepeil. Eigenlijk zegt dat ook meteen waar ik nog wel wat magic kan gebruiken en de LOA wil leren toepassen. Je summer course ging aan me voorbij omdat ik toen deels nog school had en daarna geen geld had omdat ik op mezelf ging wonen. Girl meets yoga vond ik ook fantastisch. Dus… yesss please. ๐Ÿ™‚

 21. Wuhuu deze kans om jouw woorden te winnen grijp ik met beide handen aan! Ik heb (net als ieder ander) mijn donkere dalen en vind het dan belangrijk mezelf geen slachtoffer te voelen van mijn eigen leven. Hierbij kan ik een boost goed gebruiken *usher in jouw LoA Lecture Notes*. In het afgelopen half jaar ben ik voor het eerst in lange tijd vaker positief dan negatief geweest en dit heeft ongetwijfeld te maken met het toepassen van gedachten en ideeรซn op jouw blog. Academicus die ik ben wil ik eigenlijk ook “testen” hoe maakbaar het leven nou is. Want willen we dat niet allemaal? Ons leven kneden naar wens? Of zijn sommigen onder ons nou eenmaal luier of lakser aangelegd en laten die het leven hen overkomen? Hm, ik begin een beetje te wauwelen. Hoe dan ook, ik hoop jouw printed-combi edition te winnen en er meer positieve dingen mee in werking te zetten. Moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik jaaaren geleden 1x yoga hebt geprobeerd en er niet echt gelukkiger van werd. Een vriendinnetje van mij probeert me dan ook al jaaaaaaren mee te sleuren naar bikram yoga. Ik beloof mee te gaan als ik Girl Meets Yoga win! (ze leest mee…)

 22. Wat een leuke actie! Door de kerstdagen kijk ik nu pas weer op je blog. Ik zou graag willen winnen omdat je mij erg inspireert. Sinds ik je volg ben ik op yoga les gegaan. Nu wil ik volgende week ook bikram yoga gaan proberen ook na advies van jou. Ook ben ik superfan van de gratitude lijsten. Ik wil daar vanaf het nieuwe jaar ook mee beginnen. Jij hebt mij echt geinspireerd om positiever te leven (dat ben ik de afgelopen niet geweest, verre weg van zelfs). ”
  Verder wil ik je alvast een gelukkig nieuwjaar wensen!