Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

22 comments

 1. Interessante video. Ik probeer me de laatste tijd weinig aan te trekken wat anderen (misschien!) van me denken, dus deze video komt als geroepen 🙂

 2. Knap hoor, hoe goed en vloeiend jij engels spreekt! Ik versta alles, heb er nooit moeite mee, maar spreek het zelf niet genoeg, dus wanneer iemand alleen al de weg vraagt ben ik zo zoekend naar de juiste woorden (die ik dus wel weet), stom is dat…
  Leuk filmpje om te zien! Heel erg waar, goede adviezen!

  1. Dankjewel, wat leuk om te horen! Het is oefenen hoor, ik stamel altijd wel eerst een beetje dus doe altijd een oefenrondje. 😉

 3. Thank you Lianne!!! I really loved the video post. Also, I think (maybe) when other people perceive you as arrogant is because they are not confident in themselves and therefore believe that other people should be insecure like them… Just a thought…

  xo

 4. Wat een fijn filmpje weer! Je hebt helemaal gelijk wat betreft zelfvertrouwen, zelf lukt het me ook veel beter om te relativeren in vergelijking met mijn puberteit. Af en toe steekt het wel de kop op: goh, zie je mijn cellulitis niet, ben ik wel leuk genoeg, heb ik geen rare neus, ben ik wel goed genoeg voor die leuke baan, etcetera etcetera. Ergens is het wel troostend dat iedereen, ook mensen die in mijn ogen succesvol zijn, onzeker zijn over iets.

  1. Vind ik ook: iedereen heeft zo z’n dingetjes. Gala Darling heeft toevallig een stukje erover geschreven (over haar neus, haha), moet je maar opzoeken op galadarling.com – is ook een mooi stuk over onzekerheid!

 5. I absolutely LOVE your blog!

  Would you be willing/able to write something about making choices? At the moment I have to choose whether I want to rent an appartment in area A, where I live now and which has by far the best chances and perspectives for jobs, but where I feel a bit lonely since it is quite far from my friends, or in area B, where my friends and family live and where I feel at home, but where job chances are worse. I just don’t know what to do and how to make this choice.

 6. Alweer zo’n mooi filmpje! Ik denk dat ik deze zelfs nog beter vond dan de vorige… Hmm :p Leuk om eens over na te denken en bij stil te staan. Ik ben ook niet echt de persoon die constant onzeker is en al helemaal niet om uiterlijk. Heel af en toe op het werk bang dat mensen me onderschatten, maar ik weet niet of dat onder hetzelfde punt valt…

  Ik reageerde voorheen niet (omdat je blogt in het Engels), maar nu ik de andere reacties zie, zie ik meer Nederlandstalige comments. Mooi, kan ik dat ook gaan doen! 🙂 Waarom blog je eigenlijk in het Engels en niet in het Nederlands?

  1. Heel flauw maar ik ga het toch zeggen: Omdat (ik) het kan. 😉

   Ik schrijf al sinds mijn 18e on-line in het Engels en heb mijn CAE diploma. Heb ik ook ooit een stukje over geschreven! Ik blog in het Engels omdat ik het een prachtige taal vind, mezelf er het beste in kan uitdrukken EN op deze manier bijna iedereen mee kan lezen, dat vind ik ook heel leuk!

 7. Wat een fijn filmpje! Ik merk dat ik me soms overbewust wordt van mijn lichaam als ik bijvoorbeeld op een feestje ben en me wat onzeker voel.
  Bijvoorbeeld: dan ga ik de hele denken dat ik niet weet wat ik met mijn handen moet doen en OMG het zal er nu vast wel heel raar uitzien dat ik mn handen nu heel raar heb OMG de andere persoon zal wel alleen nog maar op mijn handen letten etc. etc.

 8. Deze vlog is nog beter als de vorige en om te onthouden tijdens het touwtje springen, auto rijden, hardlopen en alle andere dagelijkse dingen waar ik bij nadenk wat anderen vinden