Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 comments

 1. Aaaahhhh leuk! Ben er zelf ook al heeeel lang mee bezig, blijft interessant die zelfhulpboeken. Maar ergens denk ik ook, pfff. Wat doen we toch allemaal moeilijk 😛 en toch blijven je artikelen altijd interessant en leuk om te lezen! En je Engels blijft me overigens ook verbazen. Je komt zo makkelijker aan een groot bereik lezers (denk ik?), maar ik zou het niet durven. En ik vind deze video echt te cute <3 je hebt 't verdiend.

 2. Wat een leuke video en wat is je Engels goed!! Jij ook ontzettend bedankt voor je mooie en goede artikelen, die mij zo ontzettend aan het lachen kunnen maken, maar ook zeker concreet zijn. Van de week heb ik je productivity tips gevolgd (30 minuten met een wekkertje, geen afleiding, niet iets anders doen) en it worked like a charm! Dus dank daarvoor en dank voor wie je bent!

 3. Misschien dan nu maar tijd dat ik uit mijn lurker-fase kom en jou bedank voor je toffe blogs! Ze zetten me meer dan eens aan het denken over de dagelijkse dingen waar ik eerder niet bij stil stond. Heel prettig 🙂

 4. This is such a genuine and sweet video.
  You’ve accomplished what you started the blog for (writing about things that might help others, because you do help others with this. I’m 100% certain.)
  You already know you’ve helped me, and continue to do so.
  So to you, also, thank you very, very much 🙂

    1. Ja! Voor herhaling vatbaar, vind ik trouwens.

     En je video is heel cute. Ik kijk bijna nooit video’s op blogs (GEEN GEDULD) maar die van jou vind ik top. Dankjewel!

 5. Thank YOU so much for creating this space, I absolutely love you articles, enjoy your humor. You have introduced me to so many self-help ideas and resources that it’s unbelievable – and kicked me in the butt to actually do something with some of your statements 🙂 Keep writing, lady, you are awesome.

 6. Thank YOU for being awesome and inspiring others (incl. myself) to go out and explore, form their own opinion about the things you write about, make the best of themselves and to follow their dreams, whatever they may be. Thank you for being real and REALLY helping people, without spreading all the redundant nonsense and spiritual-ass-kissing/brainwashing crap one often comes across nowadays (pardon my French). You just tell it as it is and I can’t tell you how refreshing that is. I haven’t visited for a while (insert lame excuse here), but again, as soon as I read your latest blog I was like – MORE PEOPLE SHOULD KNOW ABOUT THIS BLOG. Or, well, EVERYONE SHOULD KNOW ABOUT THIS BLOG. And I’m not just randomly praising, just so you know. It’s just – you’re a genuine and authentic, awesome person. Keep doing what you do. THANKS.

  *Mushy mode off