Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 comments

  1. Funny, I was about to ask the exact same question 🙂
    Nice to hear you again Lianne, I re-watched some of your videos last week too and I like them!

  2. Such a helpful video! This is something I have struggled with as well, so hearing your point of view on working with the LoA when you’re down is very refreshing and reassuring at the same time. Lots of love <3

  3. Ik lees je blog nog niet zo lang, dus ik hoor nu voor het eerst iets over de Law of Attraction, maar het klinkt heel goed wat je allemaal zegt. Super interessant =)

  4. Dankje, goed filmpje! Ongeveer een week geleden kwam ik erachter dat ik heel veel dingen deed om me beter te voelen. En dan is dat contrast inderdaad groot. Afgelopen zaterdag had ik een groot concert (als klarinettist in een harmonieorkest) en in plaats van te hopen dat ik er energie van zou krijgen (en me ondertussen zorgen maken en proberen de energie te verdelen), heb ik het anders aangepakt. Ik heb ervoor gekozen om vanaf de eerste noot al mijn energie er in te stoppen. Uiteindelijk voelde ik me na het concert vrij goed, terwijl dat het juist niet mijn intentie was. 🙂 Het viel mijn ouders ook op dat ik nog kleur op mn gezicht had toen ik van het podium kwam. Dus, yay! Je hebt helemaal gelijk.

  5. Woooow. It was so weird to come home from work and see this!! I almost didn’t ask my question because I felt rude, being curious about something so personal. And now there is an answer in video and everything, wow, thank you! You are awesome!