Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 comments

 1. Love the video!

  When listening to it, I wondered if you came across any of the work of Alisa Vitti? She links this whole thing of sometimes being able to exercise a lot and feeling outgoing and sometimes totally wanting to stay in bed and read a book to a woman’s hormonal cycle – and so she has this food/exercise/self-care time-management schedule that is in sync with a monthly cycle. Most of her work is aimed at supporting women with PCOS/endometriosis/…, but the syncing part for sure could be cool for most women who try to fit it all into their schedules.
  (not meaning to be a smartiepants bothering you with random “advice”)

 2. Eigenlijk is het heel logisch alles wat je zegt, maar het is goed om het eens uit een ander haar mond te horen. Dat je niet te moe moet zijn om te sporten want je krijgt er juist energie van, bijvoorbeeld. <3 thanks

 3. Erg herkenbaar.

  Vooral mbt sport.
  Ik vind het heerlijk, maar oh wat heb ik een hekel aan dat eeuwige schuldgevoel dat de kop opsteekt als je een keer niet gaat of geen zin hebt. Het wordt zo gauw een moetje.
  Terwijl het ook lekker is als je gewoon gaat haha.

  Met eten heb ik het een stuk minder. Het hele clean eten is niks voor mij haha!

  En idd het socializen. Soms heb ik gewoon geen zin om de telefoon te beantwoorden, terwijl ik een paar dagen later weet urenlang aan de lijn hang.

  Fijn filmpje. Food for thought

 4. Zo waar en het is zo logisch. Goed dat je het zo benadrukt, zet mij weer aan iets bewuster de dingen te doen.

 5. Wat een heerlijke video en je omschrijft het zo goed, fijn om naar je te luisteren. Net nog even een run gedaan terwijl ik eigenlijk een beetje suf was maar nu die 5 km erop zit voel ik me top, blij dat ik de stap maakte

 6. Joepie, een filmpje!
  Ik ben al een tijdje op vakantie bij mijn ouders en eet hier niets anders dan veeeel fruit en groenten en WOW.. dat scheelt! Tel daarbij nog eens het dagelijks uitlaten en gaan wandelen met onze honden op..! Als ik vertrek zullen mijn batterijen volledig opgeladen zijn.

 7. Goede video weer, dankje! Ik heb het woord “sporten” uit mijn woordenboek geschrapt. Ik word er zenuwachtig en krijg het idee “dit moet helpen anders dan…… zal ik me nooit beter voelen, ben ik waardeloos, etc.” Nu is “bewegen” mijn woord. En ik noem de verschillende opties bij hun naam: wandelen, yoga, etc. Dat werkt voor mij beter. Er zijn veel dagen dat ik te moe ben om te sporten, maar best kan wandelen. Dus meestal doe ik dat. Soms 10+ kilometer, soms een korte avondwandeling. Gisteren heb ik twee korte wandelingen gemaakt (een keer ‘s ochtends en een keer ‘s avonds) en daar probeer ik dan tevreden mee te zijn.