Win My Words: Summer School’s Course Material!

Announcement: Winners habe been notified, no longer available! Stay tuned though, the material will eventually be available for you to purchase and a new course is coming in September!

I really wasn’t planning to comment on the weather (because let’s face it, the subject is being beaten to death) but come the fuck on: whenever I look outside the windows I fear that I’m in a Discovery Channel Documentary about Freakish Monsoon Seasons.

So to combat the Bad Weather Blues, a little Pick Me Up is always good right? I think I may be able to provide such a thing, should you be in need of something that brightens your day and gets you excited!

I want to give away two E-Copies of my Self Help Summer School Material. It’s just the material, so there no coaching or anything involved, but: It is a nice read and comes with fun assignments you can do by yourself too. I think it adds up to a total of 20,000+ words — and that’s not even including all the material from week 4!

I’m having such a good time writing and working with the Self Help Summer School stuff that I just want to share in the hopes it might be able to help or cheer up two of you guys.

What was in the Self Help Summer School Curriculum of 2012 (Week 4 is still in the building blocks):

Also, I asked a couple of my students to write testimonials for me about the Course Material and this is what they said. Excuse me while me and my big swollen-from-all-the-flattery head are trying to fit through the doors in my apartment. 

So, if you’re interested in receiving a big whopping Self Help Summer School Pack into your mailbox at the end of July, for you to enjoy throughout a hopefully better and sunnier month, all you have to do for it is drop me a comment, I’ll draw two winners next Thursday. Let me know!

Leave a Reply

53 comments

 1. Jaaaaaa ik wil! De enige reden dat ik me niet heb ingeschreven in je Summer School is omdat juli dit jaar voor mij ontzettend druk is en ik het zonde zou vinden als ik geen tijd heb om uitgebreid te lezen wat je schrijft en er op te reageren. Dit is dus ideaal voor mij. Pl-pl-please!

 2. Ik wil! Ik vond het zo jammer dat ik de officiële cursus niet kon doen. Ik kreeg teveel rekeningen in een keer om nog geld te hebben voor de summerschool. Dat vond ik echt super jammer.

  En ik kan ook wel wat steun en dergelijke gebruiken met betrekking tot zelfontwikkeling.

 3. Jaa! Helaas was ik net te laat met aanmelden voor de summer school want het leek me echt heel interessant en leerzaam om de cursus te doen. Het lijkt me dan ook heel leuk om in ieder geval het materiaal door te kunnen lezen en anders doe ik zeker een volgende keer? mee met de summer school!

 4. Oh, god ja, dat wil ik wel. Dat kan ik wel gebruiken na mijn dramatische zoektocht naar mezelf een een fatsoenlijke broek in de stad (in de categorie bloed, zweet en tranen). Ik had bedacht dat ik hulp moest zoeken, meteen als ik thuis ben lees ik je post, alsof je het wist.

 5. O wat gaaf! Ja dat wil ik ook wel heel graag!
  Ter bevordering van mezelf en als zeer welkome doch afleidingsmanoeuvre voor mijn tergende scriptie (want daar kriiijjjg je toch een identiteitscrisis van..tjemig, met geen pen te beschrijven).

  En ga je ook nog een winterschool of autumnschool or whatever-season-its-always-selhelseason-school doen?hope so!

 6. Oh yes please! Pick me! 🙂 Ik twijfelde of ik het niet te druk had en twee seconden later was de summer school al volgeboekt (no kidding, je zou een grote collegezaal nog vol krijgen). Dus ja, ik zou heel graag het lesmateriaal willen winnen 🙂

 7. Me me me me! I was too late to register for summer school, so this would be the next bext thing. I am going on holiday in 4 weeks and I would love to be able to sit by the pool with your wise words!

 8. Oooh leuk!!! Heb via Des gehoord dat dit bestaat en helaas te laat in te schrijven 🙁
  I’ll keep my fingers crossed!

 9. Want! De reden dat ik niet mee doe aan je summerschool is een ‘selfhelpreden’: mijn gebrek aan motivatie en doorzettingsvermogen. Er staan me nog een aantal hertentamens te wachten en ik WEET dat alles wat ook maar een ieniemienebeetje interessanter is (aka bijna alles en vooral SHSS) met beide handen aangrijp om mijn tentemenstof als een baksteen te laten vallen. Procrastinatie all over the place. Als ik na mijn (goedvoorbereide en dus geslaagd) hers SHSS rustig door zou kunnen lezen zou dat werken als het beste lokaas ooit!

 10. Very interested! I am new to all the self help stuff, healthy eating and the law of attraction so actually going to a class was a bit too much for me (but if you’ll do it or something similar again next year i think i’ll subscribe) but reading the material is a lot less scary!

 11. Ja, lijkt me super leuk! Ik ben sinds een week helemaal verslaafd geraakt aan je site omdat ik er toen pas van hoorde, en ik was zwaar teleurgesteld dat ik zo laat pas wist over je summerschool 🙁 Het lijkt me dan ook super leuk om het materiaal op deze manier te ontvangen! En stiekem zou het ook heel leuk zijn als je het volgend jaar gewoon nog een keer deed 😀

 12. Jaaaaa ik wil!! Ik ben bijna de hele maand op vakantie geweest en had weinig internet, dus ik kon niet meedoen. Als ik thuis was gebleven, dan had ik zeker meegedaan.

 13. I wish to attend the giveaway! I wanted to join the course back when but thought it was the Netherlands residents only D: This would be a perfect thing to get 🙂

 14. Hi!
  I’d realy love to read your Summer School material! I only started to read your blog last monday and I totally love it! Although I’m only sixteen I think what you’re writing about is so true! And I’d lov
  e to get to know some more about the Law of Atraction.
  Keep writing!
  Love,
  Ella

 15. Jaaaa, ik doe ook mee! Ik las gisteren je yoga e-book en ik vond het heerlijk weglezen en leerzaam. Nu wil alleen maar meer, meer, MEER lezen van jouw hand 😉

 16. Jaaaa! Het lijkt me zo tof om dit je winnen! Ik had me helaas niet op tijd kunnen aanmelden voor de echte cursus, dus dit lijkt me een hele fijne manier om alles toch te kunnen lezen en er dan erna wat mee te doen. 🙂

 17. Jaaaaa wil ik wil ik! Ik zit vanaf volgende week 3 weken op een boot op de Atlantische oceaan. Heel vet, maar heel weinig te doen ook dus ik neem allemaal boeken en dingen mee en dit zou nog geweldiger zijn. Kan ik aan mijzelf werken in de great blue open sea 🙂

 18. Oeh, ik doe heel graag mee! Volg je blog nog niet zo lang en heb het de laatste tijd erg druk gehad en lees nu pas voor het eerst eigenlijk goed door je artikelen heen:)

 19. Super leuk!! Ik was helaas te laat met mij aanmelden. Maar ik denk dat dit perfect gaat aansluiten bij mijn ‘zomerdoelen’ en mij veel kunnen gaan helpen daarbij. 🙂

 20. Ja! Voluit! Ik heb me om dezelfde reden als Hannelore de eerste keer niet ingeschreven: juli is/was voor mij een vrij hectische maand en ik had het zo’n zonde gevonden als ik er niet voluit voor kon gaan. Maar als ik het op mijn eigen tempo zou kunnen volgen: ik wil niets liever! *fingers crossed*

 21. Yeah baby, yeah!
  Laatst begon ik te lezen over The law of attraction, kocht ik het boek The Secret en The Power. Oké, let’s do this! dacht ik. En jawel… ook ik ben om. Het begon met interesse, daarna volgde het omvormen van mijn leven(sstijl) en toen was daar een blog.. -jawel hoe kan het ook anders- The Self Help Hipster! Wie weet heb ik jou blog aangetrokken omdat ik bezig was met The law of attraction en ik -helaas- nog niet eerder van je blog gehoord had. Allereerst: wat een leuke en leerzame blog, ik houd ervan! Keep up the good work 🙂
  Ik gun het natuurlijk iedereen maar zelf zou ik natuurlijk ook heel graag al jou wijsheden in mijn mailbox vinden.

  Have a good (the sun is shining!) sunny day!

 22. This would be really awesome. Since begin this year I am reading about Mindfulness and healthy living because I’m medicated with Irritable Bowel Syndrome of IBS so a healthy and relaxed living is really welcom and your blog is really helpfull with tips so your course would be as well

 23. Ik wil jouw words heel graag winnen! Dat scheelt me een hele berg selfhelp boeken doorspitten;) Het klinkt in ieder geval als een ultieme bundeling van alle interessante topics die je op je blog bespreekt. En daarnaast zou het een welkome afwisseling zijn tussen mijn afstudeerstage en scriptiegekkenwerk door.. perfecte timing!!

 24. Wat leuk dat je dit doet! Ik zou het graag willen lezen. Mijn complimenten voor je inspirerende blog en voor je eerste vlog. 🙂

 25. Vet! Dit lijkt me erg leuk om te winnen. Ik sta op het punt een nieuw hoofdstuk in m’n leven te beginnen, daarbij kan ik jouw summer school pack goed gebruiken. Pick me!

 26. Yes! I’m in 🙂 was helaas te laat met het ontdekken van de self help summer school, dus om er op deze manier alsnog wat van te leren zou super zijn!

 27. Oeh, heel heel heel heel héél erg graag! Ik volg je blog al een tijdje (ook nog via The Tales of Genesis) en ben, mede dankzij jouw inspirerende posts (en dankzij die van Sabine van Some-like-it-raw, wiens naam ik hierboven spotte!), al een tijdje bezig met mindfullness, law of attraction, selfhelp en vooral ook proberen gezonder te leven. Op dit moment ga ik slechts met babysteps vooruit, dus wat extra tips en inspiratie in de vorm van de summer school’s course zou daarbij super zijn (net als velen hierboven was ook ik te laat met inschrijven)! 😉

 28. Back to school? Duh! Alleen back to your Self Help Summer School!! En na het lezen van jouw e-book wil ik alleen nog maar meer!

 29. Ik heb de afgelopen tijd veel aan je blog gehad; liefdesverdriet, geen eigen huis en een lastig te tekkelen scriptie (ha! dit klinkt wel erg zielig), met jouw steunende woorden kwam ik steeds weer een beetje verder. Als m’n scriptie af is (nog 2,5 week!) hoop ik alles weer op een rijtje te kunnen zetten en daar kan ik je leerstof geloof ik goed bij gebruiken. 🙂 Liefs & ga vooral zo door!

 30. Heb gisteren je blog ontdekt. En man… ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Je artikels staan vol “mmh dat gevoel heb ik ook, maar ik wist niet dat er andere mensen zijn die daar ook in geloven”-dingen! Het is is veel informatie en het moet allemaal nog eventjes inzinken. Nu ga ik je e-boek lezen! En hopelijk daarna je “Self Help Summer School”-cursus. Amaai!

 31. Oooo dit wil ik 🙂 Ik ben waarschijnlijk veel te laat inmiddels net als dat ik te laat was voor het inschrijven voor je summer school. De reden waarom ik het wil: Ik ben na een lange relatie met lang samenwonen weg gegaan, nu ruim een half jaar geleden. Sinds die tijd ben ik op zoek naar mezelf en lees ik alles wat los en vast zit op het gebied van zelfhulpboeken. Jouw manier van schrijven spreekt me aan, en het korte en bondige waarmee je levenszaken bespreekt. Een beetje hulp kan ik wel gebruiken 😉