Video: Help For The Broken-Hearted.

http://youtu.be/bJzYegEpXsk

(It’s a little longer than I intended, but I hope it can help those of you who have undergone or are undergoing the sadness of a break-up and the consequently broken heart. If you have any questions, let me know in the comments!)

Leave a Reply

13 comments

 1. Leuk! Herkenbaar…ik had een gebroken hart op mijn 19e, tranen met tuiten heb ik gehuild, wekenlang ben ik verdrietig geweest, maar op een gegeven moment was ik er overheen en kwam ik de liefde van mijn leven tegen, met wie ik nu bijna vijf jaar samen ben! Dat: ‘Make room for another person.’ klopt dus echt!

 2. wow you’re the first person who really had something useful to say about how to get over a heart-break. My boyfriend broke up with me two weeks ago and I really feel like it’s exactly a six week shit storm. It’s already getting better in tiny little steps. I just have to let it all sink in that he doens’t love me as much as I love him and someday it will get better. I know that but just like you said it’s hard to believe right now. thanks 🙂

  1. Ah honey, that sucks, I’m sorry. I’m glad it’s already getting a teeny bit better every day and just hold onto that: It will pass. Big hugs!

 3. My boyfriend broke up with me last week (after 3 years of living together and being engaged for a year) and I have been a mess. I stumbled on your website by accident and I couldn’t be more happy. I never leave comments on websites, but in this case. Thank you. I mean it. Thank you so much, for this story and the articles you wrote.

 4. I think this vlog rocks, good job!

  Ik herken heel veel van mijn eigen ervaring (2 gebroken harten, totaal verschillende verhalen, maar het doet altijd op dezelfde manier zeer..) en ik vind dat je het helder en constructief verwoord hebt. Doe zo voort!

 5. Heeft weinig te maken met de video, maar ik wou het toch even zeggen: wat zie je er mooi uit in deze vlog. Met name hoe je je ogen opgemaakt hebt vind ik echt gaaf!

 6. Griet heeft me deze video doorgestuurd en je zegt dingen die me zeker helpen. Mijn verhaal is anders, ik heb het uitgemaakt, maar heb het er toch ook moeilijk mee (zit alleen op appartement, weinig energie en denk nog veel aan hem).
  Dankje Griet voor de tip en dankje SelfHelpHipster voor de video (en al je andere artikels)