1. Foodloveandhappiness says:

  Heel goed advies! En heel erg waar! Voor mij een valkuil: ik mag wel eens wat minder effectief zijn;) Zelf als ik van mezelf lekker op de bank mag liggen en tv kijken, sta ik vaak nog elk reclameblok op om even te strijken, af te wassen, wat stukken doorlezen voor werk, etc. Ik kan hier goed in door draven met als resultaat dat m’n hoofd soms overuren maakt, dus misschien voor mensen als mijzelf een ook een advies over jezelf niet te druk maken? 🙂

  • The Self Help Hipster says:

   Zeker! Ik denk dat je die tijd tussen dingen door (en alle tijd trouwens) ook goed moet gebruiken voor ontspanning!

 2. Elien says:

  Just what I needed! I spend way too much time procrastinating while I could be doing other stuff instead, so thanks 🙂

 3. Elise says:

  I used to live like that, using all my time, but I got really stressed out. Or maybe I was being stressed out and did usefull stuff all the time because of that. Anyway, I (still) like the idea of using your time well, but for me it’s just better not to, because in the end I get burned out. Hope you can do this in a relaxed way 🙂

  • The Self Help Hipster says:

   Ik gebruik die tijd ook om te ontspannen en leuke dingen te doen, dus niet alleen maar uberproductiviteitsdingen – op die manier blijkt het leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>