• The Self Help Hipster says:

   watch ac casino robbery

   I would, but in our yoga studio we also have a sort of “Take the class as it comes approach” meaning that I ‘should’ be able to work through it instead of expressing it. Don’t know if it makes sense when I put it like that, but she is like the annoying fly you shouldn’t swat away during meditation, you know?

 1. Des says:

  exacttttlyyyyyyyy
  “Don’t look at blogs you think are stupid” ——->> precies de reden waarom ik niet meer op bepaalde blogs kom. Weg ermee. Niet meer lezen. Geen aandacht meer aan besteden. Zorgt voor veel meer rust in m’n kop

 2. Daphne says:

  Ik vond het een herkenbaar stukje! Op sommige momenten kon ik een vrouw in de les ook NIET uitstaan! Als ze er was, had ik m’n focus op haar en dat zorgde ervoor dat ik voor mezelf niet alles uit de les kon halen. Ik vind het het chillst als ze aan de andere kant van de zaal ligt zoals jij ook zegt haha, maar ik probeer het nu ook juist als een uitdaging te zien als zij er ook is. Het lukt me steeds beter de laatste tijd! Ik merk sowieso dat bikram yoga me heeft geleerd dat ik me niet zo druk hoef te maken om dingen/anderen.

  • The Self Help Hipster says:

   Klopt, lekker is dat he? En je leert er zeker van als zo iemand er is, zoals mijn Reiki docent het zei: Sommige mensen triggeren je, maar waarom je getriggerd wordt ligt bij jezelf!

 3. Elise says:

  Supergek verhaal: laatst ging ik naar yoga, en ik weet niet waarom, maar ik moest aan dit artikel denken. Toen dacht ik: goh, kan me niet voorstellen dat je je aan iemand anders kan irriteren tijdens yoga, ben benieuwd waarom Lianne dat had. Diezelfde les stond er een vrouw voor me bij yoga die niet stil kon staan. Na elke houding (!) deed ze een soort klein dansje op haar matje waarbij ze zichzelf even los schudde. De docente zag het geloof ik ook, ze zei die les extra vaak ‘probeer tussen de houdingen door helemaal stil te staan, hervind je rust’. Anyway 😛 nu snap ik het (+ LOA….)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>