1. Marieke says:

  Je schrijft zo leuk!

  Eerlijk gezegd heb ik nooit wat gehad met het hele ‘self help’ gebeuren, moet altijd aan Bridget Jones denken.
  Maar op de een of andere manier boeien je artikelen me echt! Ook al reageer ik nooit, lees wel bijna al je artikelen, en heel vaak denk ik: Ja! Zo moet ik het ook gaan aanpakken 😛

  Leuke website 😀

  • The Self Help Hipster says:

   Wat fijn om te horen! En ik probeer ook een beetje het Bridget Jones-Zielig In Je Pyama imago eraf te schaven. 😉

 2. Mirte says:

  Ooit begon ik in ‘the secret’ uit pure nieuwsgierigheid naar waar iedereen zo lyrisch over was. Ik vond het afschuwelijk en stopte het na 2 bladzijden lezen weg om er nooit meer naar om te willen kijken. Mijn vriend had the law of attraction in zijn kast staan, gekregen van zijn baas. En weer was mijn nieuwsgierigheid gewekt! Dit keer verslond ik het boek, deed ik de opdrachtjes die erin staan en ook ik ben nu een ware fan! Echt een aanrader, dit boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>