1. Petra says:

  Ik vind het zonde dat mensen vaak tattoo’s laten zetten zonder dat er echt een betekenis achter zit. Alleen dat ze het mooi vinden bijvoorbeeld. Ik vind jouw tattoo en de betekenis erg mooi. Ik heb zelf 2 tattoo ideeĆ«n, maar ik ben nog veel te bang dat ik ze zat word of dat ik ze niet mooi vind als ik ze eenmaal heb. Dus zolang ik daar bang voor ben, laat ik ze niet zetten. (En daarbij moet ik eerst even sparen..)

  • The Self Help Hipster says:

   Ik ben daar zelf ook geen fan van – iedereen moet het zelf weten natuurlijk maar dat is iets meer onderhevig aan trend! En rustig aan, zoals ik tegen Desi zei: hoeft niet morgen te gebeuren tenslotte ;-)!

 2. Josefien says:

  Ik vind het heel mooi! Tattoo’s zijn niet lelijk of ordinair, als je er maar iets aan hecht wat heel diep bij je zit.
  Ik wil ook een tattoo bij mijn pols en dan het stukje bij mijn duim, een zeilbootje. Gewoon zoals ik hem vroeger tekende. Dat is als eerbetoon aan mijn vader die ong. een 3/4 jaar geleden is overreden in een auto-ongeluk, hij is echt een voorbeeld voor me geworden, hij was altijd rustig en kalm en was totaal niet egoĆÆstisch en hij kon zich altijd goed in mensen inleven, hij zei ook nooit iets onaardigs over andere mensen en iedereen vond hem altijd heel aardig. Ik heb alleen geen idee of ik het mag want ik ben 15, en van mijn moeder mag ik nog geeneens gaatjes laten schieten in mijn oren, maar ik ga het sowieso doen als ik 18 ben!

  • The Self Help Hipster says:

   Wat een mooi idee voor een tattoo, ook een pracht betekenis. Als je nog zo jong bent heb je sowieso toestemming nodig, maar misschien wel fijn om het alvast met je moeder erover te hebben?

 3. Jesdiny says:

  Ik wil al een hele tijd een tattoo, maar vind het toch best scary. Ik hoor veel goede dingen over Moose en denk dat ik ook daarheen ga. Hoe heb je de lettertype gekozen? Dat vind ik zo lastig!

  • The Self Help Hipster says:

   Jesdiny, hij (Mikey) heeft het gewoon getekend, ik had alleen gezegd dat ik een mooi sierlijk-maar-niet-te lettertype wilde!

 4. Mirthe says:

  Ik vind jouw tattoo echt prachtig! Ik vind het zelf ook al heel lang heel mooi en zou graag ooit een tattoo willen, maar ik wil eerst iets vinden dat Ć©cht bij me past.

 5. Christel says:

  Wauw! Ik vind hem echt super leuk en het past heel goed bij je!
  Ik wil zelf ook zo graag een aantal tattoo’s (allemaal kleintjes) en ik kan niet wachten tot ik genoeg geld en moed heb verzameld, haha!

 6. Marike says:

  Ik wil ook heel graag een tattoo, ook aan de zijkant van mijn lichaam. Maar aangezien ik ook heel graag zwanger en moeder wil worden, wacht ik nog maar even met die tattoo… šŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>